Постинг
11.12.2009 23:58 -
Кулинарно откритие за ... зеления фасул
Автор: bighty
Категория: Други
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 12.12.2009 00:27
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
1
Последна промяна: 12.12.2009 00:27
Не го обичам без запръжка дори повече, отколкото не обичам да правя самата запръжка.
Днес имах много работа и за 5-минутното му приготвяне = газов котлон + консерва + консерва + нарязан лук и понеже все пак реших да накълцам лука, спестих време и мръсни съдове от запръжката. Просто сложих половин шепа ... ситнопане галета (дали така се казваше на български?). А пропо, ако се чудите дали не слагате малко, значи слагате точно колкото трябва!
Вкусно е. Ако все пак не ви хареса, значи не мислите в този момент повече за това, как да направите система за контрол на горивото на самолет, тъй че да не пада никога с празен резервоар. Не сме "при равни други условия", така да се каже, иначе идеята не е лоша, уверявам ви.
Днес имах много работа и за 5-минутното му приготвяне = газов котлон + консерва + консерва + нарязан лук и понеже все пак реших да накълцам лука, спестих време и мръсни съдове от запръжката. Просто сложих половин шепа ... ситно
Вкусно е. Ако все пак не ви хареса, значи не мислите в този момент повече за това, как да направите система за контрол на горивото на самолет, тъй че да не пада никога с празен резервоар. Не сме "при равни други условия", така да се каже, иначе идеята не е лоша, уверявам ви.
Eдип - препрочетен отново, но без плагиа...
ОТКРОВЕНИЕ ( ОТКРИТИЕ , ИЗОРЕТЕНИЕ)
Илия Вълбов слага прът в бизнеса с петро...
ОТКРОВЕНИЕ ( ОТКРИТИЕ , ИЗОРЕТЕНИЕ)
Илия Вълбов слага прът в бизнеса с петро...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари